Project Description

Standaard Uitgeverij – ePubproductie

Inleiding:

WPG Uitgevers geeft boeken, strips en tijdschriften uit voor de algemene markt, alsook leermiddelen voor het basisonderwijs en uitgaven voor professionals. Zo hebben zij Standaard Uitgeverij/Manteau onder hun vleugels dat boeken uitgeeft voor de algemene markt van onder meer bekende Vlaamse auteurs zoals Pieter Aspe.

Vraagstelling:

Standaard Uitgeverij/Manteau is een van de belangrijkste spelers op de Belgische algemene markt. Er is behoefte én een duidelijke vraag om fysieke boeken digitaal te kunnen lezen. De rijzende trend is dat lezers niet met 5 boeken op reis vertrekken, maar met 1 e-reader of tablet waarop alle gekochte boeken gebundeld zijn. Standaard Uitgeverij/Manteau wil daarom graag boeken mobiel aanbieden in ePub-vorm.

De oplossing:

Crius maakt bij de ePubproductie gebruik van een online uitwisselplatform waardoor de klant in contact staat met de Indische backoffice. Hierdoor kunnen scherpe prijzen gegarandeerd worden. Bij speciale wensen voor ePubs kan WPG steeds contact opnemen met Crius België om een proces uit te werken dat vervolgens gemakkelijk in de Indische backoffice geïntegreerd kan worden. De jarenlange expertise in grafische (productie)processen van zowel de Indische als de Belgische vestiging komt hier optimaal tot uiting.

KLANT

WPG Uitgevers België

WEBSITE

www.wpg.be

TERUG

Testimonial

Wij zien Crius als onze belangrijkste leverancier op het gebied van ePub. Door de combinatie van de Indische zusteronderneming met kwaliteitsvolle medewerkers en uitstekende vakinhoudelijke kennis zien we Crius als partij die er telkens in slaagt om in dit proces al onze zorgen weg te nemen.
Herman Minne, Grafisch inkoper, WPG Uitgevers België