Project Description

Acco – ePubs

Inleiding:

Uitgeverij Acco staat als coöperatieve vennootschap voornamelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van studiemateriaal en wetenschappelijk werk. Als sinds 1960 vormen zij een belangrijke aanbieder van content voor de Vlaamse hogescholen en universiteiten.

Vraagstelling:

Vandaag de dag worden leveranciers van wetenschappelijke en studiewerken steeds meer geconfronteerd met de vertaalslag naar digitaal. Zo vragen scholen, maar ook auteurs, dat publicaties mobiel ontsloten kunnen worden. Om deze reden wil Acco graag van al hun publicaties een ePub ontvangen.

De oplossing:

Crius maakt bij de ePub-productie gebruik van een online uitwisselplatform waardoor de klant in contact staat met de Indische backoffice. Hierdoor kunnen scherpe prijzen gegarandeerd worden. Dit in combinatie met Belgische kwaliteitscontrole maakt dat Crius ook kwaliteitsvolle ePubs kan leveren.
De jarenlange expertise in grafische (productie)processen van zowel de Indische als de Belgische vestiging komt hier optimaal tot uiting.

KLANT

Uitgeverij Acco

acco

WEBSITE

www.acco.be

TERUG

Testimonial

Crius is een partij die er telkens in slaagt dat we ons geen zorgen hoeven te maken tijdens het hele proces. De combinatie met India, hun kwaliteitsvolle medewerkers en uitstekende vakinhoudelijke kennis maken dat al onze wensen perfect worden weergegeven. Wij zien hen dan ook als onze belangrijkste leverancier op het gebied van ePub.
Bart De Prins, Innovatiemanager, Uitgeverij Acco