Project Description

Uitgeverij Acco – paginaproductie

Inleiding:

Uitgeverij Acco staat als coöperatieve vennootschap voornamelijk voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van studiemateriaal en wetenschappelijk werk. Al sinds 1960 is Acco een belangrijke aanbieder van content voor de Vlaamse hogescholen en universiteiten. Acco begeleidt docenten en professionals bij het uitgeven van educatieve en/of wetenschappelijke werken. Hierbij gaat de uitgeverij zeer nauwgezet te werk.

Vraagstelling:

Crius Group produceert maar liefst 70% van de uitgaven van Acco. Het is voor Acco dan ook van groot belang om te kunnen rekenen op een solide partner die snel en efficiënt kan schakelen. Doordat Acco een coöperatieve vennootschap is, is het bovendien belangrijk dat de paginaprijzen laag blijven.

De oplossing:

Crius Group heeft het opmaakproces efficiënt ingericht, waardoor het snel, direct en pragmatisch verloopt. Er is bovendien sprake van korte communicatielijnen tussen beide partijen. Prijsafspraken worden op voorhand gemaakt en zijn zelden een issue. Crius Group heeft voldoende capaciteit en korte doorlooptijden kunnen garanderen. De firma investeert veel in kennis en in opleiding van medewerkers. Daardoor levert Crius Group de kwaliteit die een uitgeverij als Acco verwacht.

KLANT

Uitgeverij Acco

WEBSITE

www.acco.be

TERUG

Testimonial

Crius Group is sinds lange tijd dé leverancier voor de productie van onze boeken. Over onze samenwerking zijn wij nog altijd zeer tevreden. Crius Group biedt een concurrentiële prijs en uitstekende kwaliteit. Verder is Crius Group continu bezig met innovatie en met de optimalisatie van processen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
Frank Libeer, Uitgeefmanager Uitgeverij Acco