Project Description

Politeia – productie e-books

Inleiding:

Politeia brengt kwaliteitspublicaties voor een vakpubliek onder de vorm van losbladige en vastbladige handboeken, studies, pockets, nieuwsbrieven, tijdschriften en cd-rom’s. Ook digitaal heeft deze uitgeverij een sterk aanbod.

Vraagstelling:

Politeia zocht een partner die op een goedkope, doch kwalitatieve manier e-pubs kon maken van hun publicaties.

Oplossing:

Crius Group maakt bij de ePub-productie gebruik van een eigen ontwikkeld online uitwisselplatform. Hierdoor staat de klant rechtstreeks in contact met de Indische backoffice en kunnen scherpe prijzen gegarandeerd worden. Ze laden bronbestanden op in het platform en ontvangen binnen enkele werkdagen de ePub. Bij speciale wensen kan Politeia steeds contact opnemen met de medewerkers bij Crius Group in België. De jarenlange expertise in grafische (productie)processen van zowel de Indische als de Belgische vestiging komt hier optimaal tot uiting.

KLANT

Politeia

WEBSITE

www.politeia.be

TERUG

Testimonial

De Indische backoffice levert kwalitatieve e-books op korte termijn. Ze zorgen er ook voor dat verschillende titels uit eenzelfde reeks op dezelfde manier geconverteerd worden. Bij complexe conversies kunnen we steeds terecht bij de medewerkers van Crius Group, die ons adviseren en begeleiden bij onze uiteindelijke keuze.
Els Mortier, Verantwoordelijke digitale productie & e-commerce, Politeia