Project Description

Larcier Group – paginaproductie

Inleiding:

Larcier staat voor degelijke wetboeken, hoogstaande tijdschriften en kwaliteitsvolle monografieën en algemene verzamelwerken Ze bieden hun werken op papier en digitaal aan en dit zowel in het Nederlands als in het Frans. Larcier ontsluit deze informatie ten behoeve van professionele juristen zoals advocaten, notarissen, magistraten, gerechtsdeurwaarders, juristen werkzaam in de particuliere en de overheidssector, academici, fiscalisten, maar ook studenten.

Vraagstelling:

Larcier rekent op een partner die haar juridische titels op een efficiënte manier kan opmaken aan een scherp tarief. De doorlooptijden van enkele van deze publicaties zijn cruciaal (bv. publicaties rond het invullen van de belastingaangifte). Larcier wil haar klanten zo snel mogelijk op de hoogte kunnen brengen van nieuwe zaken die van kracht gaan en hoe ze deze dienen te interpreteren. Het is dus van groot belang dat ze haar publicaties zo snel mogelijk op de markt kan brengen.

De oplossing:

D.m.v. gestructureerde aanlevering kan Crius Group de bestanden op een efficiënte wijze van de gewenste vormgeving voorzien. Hierdoor verkort de doorlooptijd, zodat Larcier de publicaties snel op de markt kan brengen.

KLANT

Larcier Group

WEBSITE

www.larciergroup.com

TERUG

Testimonial

Crius Group adviseert en begeleidt ons op de juiste momenten zodat we onze titels op een efficiënte manier tot stand kunnen brengen. Ze kunnen snelle doorlooptijden garanderen zonder dat de kwaliteit hieronder te lijden heeft. De medewerkers van Crius Group gaan nauwgezet te werk en zijn ook punctueel ingesteld. Dat zijn eigenschappen die we enorm waarderen bij de keuze van onze leveranciers.
Laurence Quix, Publishing Director, Larcier Group