Project Description

Boom uitgevers Amsterdam – productie e-books

Inleiding:

Boom uitgevers Amsterdam is een uitgeverij van non-fictie die zich richt op verschillende onderwerpen en markten. Met dit brede aanbod bedienen wij consumenten, professionals, docenten en studenten in verschillende werkvelden en vakgebieden.

Vraagstelling:

Of het nu om één enkele titel gaat of een grote hoeveelheid, Boom uitgevers Amsterdam moet voor haar productie van e-books kunnen rekenen op een betrouwbare en flexibele partner. Daarbij is het van belang dat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel wordt gedragen. Kwaliteit is in dit kader een breed begrip. Digitale boeken dienen natuurlijk vlekkeloos te worden weergegeven. Hiervoor is actuele kennis van ePub-standaarden een absolute must.

De oplossing:

Crius Group converteert reeds verschenen fysieke boeken naar een digitaal formaat. Meestal gaat het om enkele bestanden, soms om grotere hoeveelheden. Op basis van pdf-bestanden draagt Crius Group, met behulp van het productiekantoor in India, voor een snelle en accurate omzetting van deze bestanden naar ePub. Deze productie wordt uitgevoerd met inachtneming van de meest recente standaarden.

KLANT

Boom uitgevers Amsterdam

WEBSITE

www.bua.nl

TERUG

Testimonial

Boom uitgevers Amsterdam werkt veel en graag samen met Crius Group. Het bedrijf is de afgelopen jaren een flexibele en betrouwbare partner gebleken op het gebied van de productie van e-books. Zij combineren de voordelen van een Nederlands sprekende partner met oog voor detail, accuratesse en snel schaalbare capaciteit bij grote hoeveelheden. Dat is wat ons betreft een belangrijk voordeel ten opzichte van andere offshore bedrijven. Ook op gebied van kwaliteit heeft Crius Group ons tot dusver nog geen enkele keer teleurgesteld. Kortom, van harte aanbevolen.
Rob de jeu, Manager digitale projecten en producten, Boom Uitgevers Amsterdam