Visie

Crius Group wil haar klanten maximaal ondersteunen in hun productie- en redactieactiviteiten.
Dat willen we heel gericht doen door een pakket van services aan te bieden waarmee we alle stappen van het productieproces coveren. Op die manier kan u zich als uitgever volledig concentreren op het belangrijkste: het manuscript, de informatie, kortom het inhoudelijke aspect.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van specifieke automatiseringstechnieken voor de uitgeefsector zijn we meteen ook de ideale partner om uw processen verder te optimaliseren en te automatiseren. Dat zit in ons DNA en is meteen onze grootste sterkte.

Contacteer ons voor meer informatie

Diensten

Onze diensten gaan van redactionele ondersteuning tot productietechnische activiteiten en meer. Wij kunnen deze ook bij u in het bedrijf organiseren indien u tijdelijk extra mankracht nodig hebt.

Wilt u meer weten over ons aanbod?

Bent u benieuwd naar onze aanpak op maat van uw wensen? Wij bespreken graag uw plannen in detail met door.

Wat mag u van ons verwachten?

  • een scherpe prijs
  • korte doorlooptijden
  • uitvoering van het werk door een deskundig team van medewerkers
  • volop capaciteit voor al uw ondersteunende activiteiten
  • een gestructureerde aanpak met oog voor latere automatisering (advies)
  • een gegarandeerde kwaliteit door onze kennis van het hele productietraject

Onze troef:

We bespreken nadien de opdracht met u zodat we kunnen bijsturen waar nodig en onze services verder kunnen verbeteren. U mag van ons in dat gesprek ook feedback verwachten over hoe het proces of de activiteit nog beter kan worden georganiseerd, of waar automatisering mogelijk is.

Crius Group wil inspelen op de noden van de uitgever door flexibiliteit, capaciteit en vooral ook kwaliteit te bieden. Het is onze bedoeling steeds de vinger aan de pols te houden en bij te sturen waar nodig. Met onze kennis van de uitgeefprocessen kunnen we extra meerwaarde bieden als het gaat over verdere optimalisering en automatisering.
Jordy Willems, Services Manager